Helyszíni felmérés

Az első lépés a helyszíni felmérés

Teljeskörű szolgáltatásunk a helyszíni felméréssel kezdődik.
Fontos számunkra, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek a végeredménnyel, miután kiválasztják a számukra tetsző függönyöket és karnisokat. 

Helyszíni felmérés kezdése

A felmérés során, elsődleges a helység elhelyezkedése, berendezésének jellege és színvilága.

Egyedi igények felmérése

Ezután az egyedi igények felmérése következik, ahol az elképzeléseket, költségvetést és a személyre szabott kéréseket egyeztetjük ügyfeleinkkel. Ahhoz, hogy a vásárlóink elvárásainak teljes mértékben megtudjunk felelni, részletes tájékoztatást adunk a termékek funkcionalitásáról, és tulajdonságairól.

Miket nézünk meg egy helyszíni felmérés során?

A helyszíni felmérés és tanácsadás során a tér adottságait, tájolását és a szoba természetes fényeit figyelembe véve alkotunk véleményt, a már meglévő bútorok áttekintése mellett.
Az egyik legfontosabb szempont a fényviszonyokhoz megfelelő sötétítők-árnyékoló és fényáteresztő függönyök kiválasztása.

Végzünk méréseket a helyszínen?

A felmérés során méréseket végzünk az ablakokról, karnisokról, ajtókról és a helység paramétereiről, hogy a legmegfelelőbb lakástexileket tudjuk kínálni Önnek, mind színben, méretben, textúrában és anyagban.

Hogyan tudunk segíteni a döntésben?

Készüljön fel inspirációinkból, amelyet weboldalunkon megtalál! Ugyanakkor, munkánkat nagyban segítik az üzletünkben előre kiválasztott függönyök vagy mintasálak is, melyeket a helyszínen személyes tanácsadással szemléltetünk.

Ezeket határozzuk meg a helyszíni felmérés során

Mindezek alapján tudjuk az adott helyszín stílusához megfelelő karnist, illetve fényáteresztő és dekorfüggönyt kiválasztani:

  •  A lakástextil kollekciók áttekintésével kiválasztjuk a szoba hangulatához, stílusához legjobban illő függönyöket: A színek, mintázatok, formák és anyagok egységéhez illeszkedve.
  • A szoba paramétereit figyelembe véve az egyedi igényeket szem előtt tartva a legmegfelelőbb karnist is kiválasztjuk
  • Többféle kombinációra javaslatot teszünk. A gyártók különböző design, szín és anyagpalettáit vegyítve.

A kiválasztott termékekre, akár azonnal árajánlatot készítünk!

Válasszon nálunk függönykarnist és hozzáillő függönyt!

Helyszíni felmérésünk során tanácsadást, majd segítséget adunk, hogy a legotthonosabban érezhesse magát. Válasszon egyedi függönyt, amelyet megvarrunk, leszállítunk és függöny karnis felszerelés után, függönyét is felrakjuk.