Inspirációk

Függöny és lakástextil inspirációk

Egy kellőképp megválasztott sötétítő vagy fényáteresztő függöny stílusában is illeszkedik környezetéhez.

Természetesen ezt meghatározza az, hogy a helység milyen funkciót tölt be és milyen adottságokkal rendelkezik.
Egy irodai környezetbe modern és letisztult anyagok illenek, gyerekszobába főképp a könnyed és színes anyagok míg egy nappali esetében robusztusabb lakástextilek is alkalmazhatóak.

Lakástextil és függöny tudni valók

Mint akármely lakberendezési termék a függöny is hatással van a térérzékre.

A tér magasítását optikalag akkor lehet elérni, ha földig érő lakástextilt választunk.
Emellett, ha az ablakunk túl alacsonyan van, vagy esetleg a szobához mérten túl széles, akkor érdemes magasan a nyílászáró fölé felhelyezni a függönyt. Széles ablak esetén ajánlott kerülni a túlzott díszítések alkalmazását, mert zsúfoltság érzését keltheti a helységben.

Lakástextilek harmónikusságát befolyásolja

A tapéta, a falak színe, a burkolatok és a bútorok árnyalata is meghatározza a szoba vagy helység harmóniáját és hangulatát.

Így fontos meghatározni azt, hogy a kiválasztott lakástextilekkel mit szeretnénk kihangsúlyozni, hogy a már meglévő elemekkel harmóniát alkosson. Egyszínű falaknál bátran ajánlunk alkalmazni mintás és összetett textúrájú anyagokat, míg többszínű vagy díszitett fal esetén a helységben lévő árnyalatok közül érdemes választani, kevesebb mintával és finomabb színekkel.

Mivel rengeteg kombináció hozható létre, így az alábbi képek segítségével megpróbálunk pár inspirációt adni, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb összeállítást. Az itt látható függönyök, párnák, terítők és egyéb lakástextilek, ha elnyerték tetszésedet keress minket bizalommal.

Böngésszen lakástextil kompizícióink között!

Alkossa meg velünk egyedi kompozícióját!

Helyszíni felmérésünk során tanácsadást, majd segítséget adunk, hogy a legotthonosabban érezhesse magát. Válasszon egyedi függönyt, amelyet megvarrunk, leszállítunk és függöny karnis felszerelés után, függönyét is felrakjuk.