Varrás

Egyedi függöny varrás

Varrodáinkban elkészítjük a vásárlóink által megálmodott lakástextileket, melyeket nagy szakértelemmel és odafigyeléssel méretre varrunk, az egyedi igények és a helység adottságai szerint. 

Milyen függönyök varrását vállaljuk?

Lakások, közületek és irodák teljeskörű függönyözését és árnyékolását vállaljuk minőségi alapanyagok felhasználásával.
A nagymegrendeléseket a kellő szakértelemmel és rövid határidővel tudjuk teljesíteni. Keressen minket bizalommal!

Függöny varrási technikák

A függönyöknek különböző varrási módja is választható, így bármely ablakra és ajtóra kivitelezhetőek a kiválasztott lakástextilek:

  • A ráncolóval ellátott kivitelezés: szép, egyenletes hullámokat eredményez a függönyön a ráncoló szalagnak és a különleges szegési módnak köszönhetően.
  • A rúdkarnisokra: a legjobb megoldás a fülekkel ellátott függöny varrása, hiszen az egymástól egyenlő távolságra elhelyezett fülek könnyen felhúzhatóak rá.
  • A ringlis módszer: a füles függöny varráshoz hasonló módszer, amely az anyagba épített fém karikákkal húzható a karnisra.

Minden helységbe illeszkedő függöny készítés

Széles kínálatunknak köszönhetően többféle textúra és színkombináció állítható össze, legyen az egy modern iroda vagy egy antik stílusú lakás helységében. Ahhoz, hogy az Ön számára a legmegfelelőbb lakástextileket tudjuk legyártani, szakértő csapatunk helyszíni felmérést is vállal.

Kollégáink felveszik a függönyök elkészítéséhez szükséges paramétereket és felmérik a helység adottságait.

Munkatársaink továbbá szívesen segítenek kiválasztani a számodra legmegfelelőbb karnist, a sötétítő vagy fényáteresztő függönyök legyártása mellett. Ezeket a karnisok házhozszállítás után felszerelik, majd függönye is felrakásra kerül.

Mi megvarrjuk egyedi függönyét!

Helyszíni felmérésünk során tanácsadást, majd segítséget adunk, hogy a legotthonosabban érezhesse magát. Válasszon egyedi függönyt, amelyet megvarrunk, leszállítunk és függöny karnis felszerelés után, függönyét is felrakjuk.